Hengchang quiltning maskiner Factory har specialiseret sig i fremstilling quiltning maskiner, edb kædesting multi-funktionelle quiltning maskine, multi nål quiltning maskine, lange arm enkelt nål quiltning maskine, madras maskiner.

Vores maskiner kombinere Americas avancerede teknologi med vores egne designs til at producere generation af nye maskiner. Således, vores produkter er meget konkurrencedygtige i henseende til kvalitet, pålidelighed, effektivitet, omkostningseffektivitet og nem betjening. Vores krav til kvalitet har opnået os et godt ry i hele verden.

Vi har et stort kundegrundlag, herunder kunder fra Kina, Amerika, Europa, Mellemøsten, Sydøstasien og andre steder.

Vi er taknemmelige for vores kunder for deres støtte og loyalitet. Til gengæld fortsætte vi med at arbejde hårdt for at levere høj kvalitet maskiner med professionel ledelse og efter salget tjenester til vores kunder.

Vores beslutsomhed er at levere fremragende service til vores kunder

Vores mål er at give salgssupport, service støtte og en del støtte

Global salgs netværk:

HengChang fortsætter med at arbejde med input fra kunder for at fortsætte med at gøre en bedre maskine for fremtiden. Hengchangs fokus er at forbedre kundernes krav ved at levere de bedste kvalitet maskiner i verden med exceptionel service og kommunikation.

For fremtiden:

Fortsatte tilfredshed er vores beslutsomhed.

Ny innovation er vores faste garanti.