Edb quiltning maskine crash problem hvordan løser jeg det

1, nøje kontrollere Bælterne har edb quiltning maskine løs seddel, hvis der er sådan et spørgsmål ville skulle justeres i tide.

2, check edb quilting machine head motor kobling friktion plade slid ikke er alvorlige, check kobling handling er normale, kobling rejser ikke er inden for normalområdet, justere når udskiftning nulstille fjedre og justeringen af kobling friktion plade tur.

3, undersøgt edb quiltning maskine der er støv og dead center. Fjerne bæltet, drej det øvre og nedre timing hjulet, kontrollere, om hovedet og den nederste del roterende skub henholdsvis, der er ingen døde pletter. Maskinen skal være døde, omhyggeligt identificere døde spot, og derefter være udelukket. Fokusere check flytter dele for deformation, skruer til løs Skift eller motion og der er snavs, fremmedlegemer og olie mangel forårsage forsinkelser i bevægelse. Når en deformation af reservedele, justere position på løse dele, og udenlandske genstande skal fjernes ved vask og derefter smøre. Særlig opmærksomhed til at kontrollere, at krogen rack jernbane klemme klud scraps og andet snavs.