Fleksibel automation og udstyr

Som produktet bliver mere og mere diversificeret, udskiftning hurtigere, afkortning af produktets livscyklus, mange sorter af bulk (især små) produktion er allerede mainstream fremstilling produktionsmønstre. Derfor, edb udstyr fleksible opstanden. Fleksibel række fleksible manifesteret i objekter, der let kan inden for et bestemt interval ved forarbejdning af en udskiftning af dele til en anden del af forarbejdning funktion. Fleksibel edb styres af software/programmering værktøjsmaskiner til forarbejdning, erstattes med andre dele, blot ved at ændre den relevante software/programmering og en lille jig (undertiden ikke engang behøver at erstatte inventar). Generelt ikke savn til værktøjsmaskiner, udstyr til Manuel justering, kan opnås i en anden del af behandling, til masseproduktion, eller begge dele til at ændre flere del produktion, som væsentligt vil forkorte multi produkt produktion udstyr justeringer og produktion forberedelsestid.

For edb-behandling af mellemstore og små serieproduktion, med nogle af følgende funktioner.

(1) automatisk omdanne forarbejdning funktion, automatisk udstyr du kan definere en eller en gruppe computere, eller programmerbar controller til kontrol og styring produktionssystem, systemet kan udstyres med forskellige produkter alt efter deres behov, bekvemt og hurtigt funktion af automatiske ændring af udstyr-programmet, reducere system justering indlæsningstid.

(2) funktionen af den automatiske behandling af flere produkter eller dele, sætte emnet under bearbejdning systemet og ledsager klemme transportsystem samt forarbejdningssystemet har stor alsidighed og en høj grad af automatisering, gøre hele systemet i gruppe teknologi automatisk baseret på flere produkt eller grupper af dele processing funktioner.