Nogle viden om edb quiltning maskine

Edb quiltning maskine bruges til syning madras, madrasovertræk, tæpper og andre lineære mønster på tekstilmaskiner. Det er svarer til principperne for symaskiner, (symaskine tekstiler bevægelse af maskinen stationære. Quiltning maskine øvelser: statisk maskine bevægelse tekstiler).

Quiltning maskine fortolkes bogstaveligt talt quiltning maskiner, siger "quiltning". Forklaringer af CI, quiltning er med lang nål syning lamineret tekstilstof, på den anden side fast. Oprindeligt er quiltet i hånden. Efter opfindelsen af symaskinen begyndte folk at studere quiltning maskine. Omkring 1991, indført Kina den første maskine quiltning. Det var dengang, Kina begyndte at have deres egen quilt. Men på det tidspunkt, folk vidste lidt om quilt, så de fleste af dynen er eksporteret.

Fremkomsten af edb quiltning maskine:

Under den løbende forskning fundet i bestræbelser på forskere, endelig har udviklet en computerstyret "quilting machine". Han løste fødslen af quiltning uoverstigelige problemer. Edb quiltning maskine i forhold til den traditionelle mekanisk symaskine, brød sin slips halv koordinere funktion af simpelt mønster. Precision computersystemer under kontrol af quiltning funktion perfekt det hele koordinatsystem udviklet af en række komplekse mønstre, produktion hastighed, mekanisk ydeevne, støjforurening og andre indikatorer, er mekaniske maskiner af tidligere ikke kunne matche.