Edb, quiltning maskine intelligens udvikling af Kina Road

Quiltning maskine teknologiudvikling i Kina og erfaringer indhøstet under de internationale maskiner, men edb quiltning maskine marked er med udviklingen af tekstil industrien fortsætter med at udvide.

Faktiske i Kina, quiltning symaskine computer quiltning symaskine produkter af reelle marked også lige i nærheden af mere end 10 år i danner, denne klasse produkter også hører til unge stat, computer quiltning syning fortrolige gå af vejen også er lang, fremtiden for udvikling retning vil er og internationale standarder for intelligent af Road, computer quiltning syning maskinen bør opnåede engangs udfyldte åben bomuld , og sendte klud, og fyld og modtagne side, og CD, processen med sæt linje, og operationen bør med visuel af mere menneskelige og intelligente af.

Og edb-quiltning maskiner og edb broderier maskiner også vil blive kombineret med fjernbetjening af produktionsprocessen, således at realisere quiltning design af industriproduktionen automation, intelligent informationsstyring og proces kontrol. Intelligent udvikling af edb quiltning maskine, Kina er den generelle retning af vejen.