Udviklingen Trend af tekstil maskiner udstyr

Tekstilmaskiner Foundation i de seneste år, aktiv i den internationale tekstil by af stablede sten omkring maskiner tekstilproducenter er koncentreret i industriparken, haimen, 10 eller så Nantong Tong maskiner er inde i og uden for provinsen berømte multi nål quiltning maskine produktion og distribution business. Rudong, særlige administrative region, der er nogle quiltning, fremstilling virksomheder. Beliggende i big island vej hjem tekstil maskinproducenter, et interview med reportere, kan hans ord være en ensidig, men det afspejler også nogle af hjem tekstil markedsbaseret betingelse.

Indenlandske industri klima nedslag i produktionsteknologi, mange lig tekstil maskiner produkternes kvalitet, teknologisk innovation hastighed, salgsværktøjer og enkelt, er passivt salg, døren er normalt køber ordrer eller køb. Købere købe de mest værdsatte mærke. Uanset om det er nye eller gamle kunder, begge har høj mærkeloyalitet, når overbevist om en brand, du er forpligtet til at købe.

I forbindelse med industrielle opgradering er produkt struktur justering og udstyr renovering en uundgåelig valg for tekstil virksomheder; mange omkostningsstigninger på den anden side tvinger virksomheder til at vælge energieffektive produkter. Derfor øge det teknologiske indhold af produkter og produktivitet er grundlæggende tekstil maskiner industri udvikling og tendenser.