Frankrig tekstilmaskiner med henblik på det indiske marked

Frankrig tekstil maskiner industri at tage højde for udvidelsen af det europæiske marked, den årlige omsætning på 1,3 milliarder dollars. Men i kølvandet på den økonomiske krise, som Kina, Indien og Tyrkiet og andre nye vækstlande blive Frankrig maskiner marked.

Frankrigs tekstil maskinproducenter lavet et historisk bidrag til udviklingen af tekstil-og beklædningsindustrien, bomuld spinning industrien, de snoede og tekstureret garn industri maskiner, jacquard og Dobby maskiner, varme-indstilling maskine, levering af ikke-vævede klud til nye sektorer af tekstil industri behandling og genvinding af tekstilmaterialer. Frankrigs tekstil maskiner industri med hensyn til eksport rangeret sjette i verden.

Frankrig tekstil maskiner producenter Association (UCMTF) præsident bulunuo·amulina sagde: "for en lang periode, vi sammenbrud i landets beklædning og tekstil marked. For nylig, er også sket det europæiske marked. Disse markeder har henvendt sig til Kina og Indien og andre lande. Trods Kinas nylige mangel på vigor, men det ser bedre ud. Og lokale investeringsincitamenter fra regeringen, Indien marked er blevet ganske aktiv. "Som salg genoprettet til niveauet før den økonomiske krise, Frankrigs tekstil maskiner industri ser lovende ud.