Quiltning forretningsmuligheder

Kina er verdens mest attraktive quiltet tekstilproduktion og forbrug marked, det har nogle af verdens mest magtfulde quiltning tekstil muligheder.

Kina for at etablere mellem- og langsigtede strategier for forbedring af den åbne økonomi, skabe nye muligheder for industriel modernisering af tekstil-og beklædningsindustrien

Da Kina tiltrådte WTO, med internationale dækning af bilaterale eller regionale frihandel ekspanderer og Kinas handel overskud og store valutareserverne, som er befordrende for Kinas tekstilindustri at udvide indførelsen af internationale avanceret udstyr, avanceret teknologi, fremragende talent, tiltrække nye avancerede fremstillings virksomheder og forskning og udvikling af institutioner, for at fremskynde industri for at forbedre industriel innovation kapacitet er af stor betydning. 6 år af det nye århundrede, Kina textile udstyr fremstillingsindustrien har gjort betydelige fremskridt og avancement, herunder udenlandske og Hong Kong, Macao og hovedstaden har tegnede sig for 38.05%, salg 31.34%, eksportere levering værdi af 64,3%. Avanceret udenlandske fremstillings virksomheder i Kina har ført til fabrikkens fremskridt og fremskridt i indenlandske OEM, indse win-win-situation.


Hertil kommer, på grund af globalisering, internationalisering af Kinas marked, det kinesiske marked er den mest attraktive marked i verden, næsten alle de store navne i verden er i Kina. I mellemtiden, det indenlandske marked er den største industri af Kinas tekstilindustri, 2000 virksomheder ovenfor udpegede størrelse andelen af hjemmemarkedssalget til produktion er 67%, nu med 77%.