Quilting Machine

Quiltemaskinen er en tekstilmaskine til syning af et liniemønster på overfladen af en madras, et sengelåg, et dyne eller lignende. Quiltemaskinen til quiltesøm kan opdeles i to typer, en lige kedelig maskine og en computer quiltemaskine, afhængigt af antallet af søm og symønster. Den lige kedelige maskine er som regel 7-pin, 9-pin og 11-pin. Symaskinen kan kun sy lige linjer. Computer quiltemaskinen bruger en computerbaseret visuel grænseflade til at styre maskinens bevægelse for at realisere syningen af mønsteret.

HC2500

Computer quiltning maskine

Under den konstante forskning og udforskning blev der, med videnskabelig forskers indsats, endelig udviklet en computeriseret quiltemaskine, der blev styret af computeren. Dens fødsel løser det uoverstigelige problem med almindelige quiltemaskiner. Sammenlignet med den traditionelle mekaniske quiltningsmaskine har computervaskeringen brudt gennem sin funktion ved simpelthen at tegne et halvkoordinat simpelt mønster. Under kontrol af præcis computersystem kan computervaskeringen perfekt håndtere alle slags komplekse mønstre, der er kompileret på hele koordinatsystemet. Med hensyn til produktionshastighed, mekanisk ydeevne, støjforurening og andre indikatorer er den uovertruffen af de tidligere mekaniske maskiner. .

3200-3

Funktion og egenskaber

1. Tynd justeringsfunktion: For at justere forskellige tykkelser kan du justere dybden af quiltningen i henhold til de relevante instruktioner.

2. Mønstre opbevaringsfunktion: Computervaskepladen kan gemme mønstre i lang tid, og brugerne kan vælge at bruge det tilføjede mønster efter behov. Operationen er enkel, bekvem og hurtig.

3. Indstil linjetrinfunktionen: pålideligheden er stærk, linjetrinene er lige, og mønsteret er ikke let at deformere.

4. Hook funktion: Det kan effektivt forhindre afbrydelse.

5. Funktionsbruddetektion: Når ledningen er afbrudt, standser systemet automatisk.

6. Jordbesættelseshastighed: Computer quiltemaskinen har et lille område, men quiltstørrelsen er stor.

7. Informationsdisplayfunktion: Du kan se displayet for spindelhastighed, parkeringsfaktor, outputstatistik og resterende hukommelse på displayet.

8. Sikkerhedsanordninger: Abnormaliteter som computere, motorer og maskiner stopper automatisk, og skærmen viser fejl.

9. Forstærkningssømfunktion: Når funktionen til forstærkning af quilting er tændt, vælger quiltemaskinen automatisk nålen på et bestemt punkt.

10. Afbryd hukommelsesfunktion: Når strømmen er afbrudt, eller strømmen er slukket under drift, eller når der er et problem med quiltemaskinen (nål eller tråd), når maskinen skal stoppes, skal computeren quilt Maskinen kan automatisk og hurtigt følge mønsteret af blomsterbevægelsen. Ruten er hurtig fremad eller tilbagespolet. Og når du skal fortsætte quiltning, kan du automatisk eller manuelt vende tilbage til quiltningspunktet under stop for at fortsætte quiltning.

11. Mønsterfunktion: Mønsteret forstørres eller reduceres med 50% -200% vandret og vertikal ensidigt, og enheden repareres automatisk med 1%. Under driften, når linjen er brudt på grund af afbrydelse eller ingen bundlinje, kan den specificeres automatisk eller manuelt. Nålen vender tilbage i retning af sømmen for at gøre en søm.