Hengchang Quilting Maskiner Factory

Single Needle Quilting Machine Vi er quilting maskine professionelle producenter, er sat produktudvikling, enkelt nål quiltning maskine fremstilling og salg som en af de industrielle virksomheder. Med Kinas strøelse og quiltede produkter fortsætter med at forbedre, jeg plante konstant forbedre det gamle produkt På grundlag Af banebrydende innovation, en omfattende opgradering af kontrolsystemet, mens importeret quiltning hoved og base med nye computer kontrol system, Panasonic servomotor, høj effektivitet. Og absorbere indenlandske og udenlandske avanceret teknologi, udviklet til den globale sengetøj behandling af økonomisk og praktisk computer quiltning maskine udstyr.

Vi vil overholde den "professionelle at skabe værdi, ansvar for fremtiden, kvaliteten af at flytte verden, integriteten af at sende verden." Forretningsfilosofien. Konstant ud over selvet udfordrer grænsen, og brugerne sammen for at klatre en ny top, for at skabe ny herlighed.


Virksomheden funktioner: En ny struktur, fremragende præstation, enkelt nål quiltemaskine fuld servomotor, høj effektivitet og lavt forbrug, glat betjening, høj grad af automatisering, enkel betjening, smukt udseende, prisøkonomi.


Single Needle Quilting Machine Vi er i øjeblikket i Kina dagens berømte tøj, sengetøj og madras producenter er oftest brugt til at levere vores forskellige modeller af computer quilting maskine, og vores produkter eksporteres også til Europa, Sydamerika, Afrika og Sydøstasien og andre regioner. Vi har forfulgt "kunde først, kvalitet vinde" formålet med markedsorienteret, rettidig innovation, som i branchen har altid været en førende position.


Vi tilbyder quiltning maskine er baseret på den nuværende internationale quilting marked efterspørgsel, brugen af verdens førende niveau af Europa og USA quiltning maskine produktionsteknologi, alle tekniske indikatorer og udstyr ydeevne og verdens bedste quilting maskine for at holde trit, teknisk Og pålidelig brug Bred, velegnet til madrasser, madrasser, sengetæpper, dyner, sengetøj, polstring

Og andre produkter af produktion, som kan opfylde behovene hos forskellige brugere.

Single Needle Quilting Machine Vi tilbyder ikke kun at levere forretningsservice, men også forbedre eftersalgsservice system, de fleste brugere af den tekniske