Strip maskiner industri bæredygtig udvikling i Kina

Strimler opskæring maskinindustrien i Kina efter virkningerne af negative faktorer i ind og udland, virksomheder og foreninger arbejder sammen for aktivt at gå ud af knibe og søge nye udvikling og søger en bæredygtig udvikling.

Strimler opskæring maskine industri bæredygtig udvikling i Kina, behov, ud af skoven: at styrke forvaltningen, reducere omkostninger og forbedre den samlede kvalitet og effektivitet af operationer; meget opmærksomme på produkternes kvalitet, energisk gennemførelse "kvalitetsstrategien"; forbedre uafhængige innovationskapacitet, udvikle produkter med uafhængige intellektuelle ejendomsrettigheder og kerneteknologier forbedre markedsregulering og evne til at operere, baseret på internationale og indenlandske markeder.

Denne metode er beregnet til en enkelt Corporation, var fra inden for virksomheden, for at fratage maskiner industri som helhed, industrien også skal være en rationel, god konkurrencepræget miljø, der er en god ordre til markedspris. I en bæredygtig udvikling af industrielle klynger spiller også en meget vigtig rolle. Udvikling af industrielle klynger, kan du få følgende fordele: reducerer den "foretage" tærskel, stimulere iværksætterånden og til at højne niveauet for teknologi og innovation effektiv integration af ressourcer, tilgængeligheden af billigere fordele, styrkelse af regionalt mærke effekt, forbedring af industriens konkurrenceevne som helhed. Strip i maskinindustrien i forbindelse med bæredygtig udvikling, vanskeligheder og der er altid nogle ugunstige faktorer, som, i omdannelse og modernisering af industrien på road, også fuld af muligheder og udfordringer, men vi er overbeviste om, at virksomheden bæredygtig så længe besparelser vil vokse, vi vil kunne komme ud af problemer.